Skip to content

Vi er stolte av og kunne presentere den største aktivitetsmenyen i hele Rogaland, vi kan tilby over hele 60 forskjellige aktiviteter. Her har du en oversikt over aktivitene våre. Utstyret er av topp kvalitet og det beste å få tak i på markedet. Alle aktivitetene kan leies ut til både privat og bedrifts markdet.

Pris: fra 100,- per pers per aktivitet

Ta kontakt for booking eller uforpliktende spørsmål.

fotball pool web

Fotball Pool

Fotball + Biljard = Fotball Pool!
Vi spiller Biljard, men med store fotballer.

Se video her.

b9hG-rqOpzVFqRL34xpbYgzGO7fpxH0uX5cFQ3n5IHY

Rodeo Okse Simulator

Rodeoksen er en av våre mange populære aktiviteter! Hold deg fast og ri den ville oksen som en ordentlig cowboy så lenge som mulig. Oksen begynner forsiktig men det blir fort vanskeligere å holde seg fast. Denne aktiviteten er en vinner på alle arrangementer (Simulatoren er den beste på markedet og er godkjent av Park og tivolitilsynet 2017). Se video.

oksekastingweb

Øksekasting

Treff blinken med øksa! God presisjon og godt sikte kreves for å få full poeng pott. Her får du virkelig øvd deg på å holde tunga rett i munnen. Passer perfekt til teambuildingen eller utdrikningslaget. Aldersgrense 18 år.

bueweb

Bueskyting

Sikt og hold pusten mens du prøver å få pilene til å sitte i blinken. God holdning og godt sikte må til for å bli kveldens vinner. Vi har egne buer for barn og de beste på markedet for voksne.

aHxG8oIG59Jb3_du9bJdTX_ciDBukSxZXnx7dAz_fqk-1

Lasso kast

Her er enda en ordentlig Cowboy aktivitet. Sleng lassoen rundt deg og fang oksehorna. Det er ikke så enkelt som det ser ut. Passer perfekt til Cowboyfesten eller til utleie.

cowboy-shooting-2

Cowboy skyting med revolver

Hvem kan treffe blinken? Dette er en tøff aktivitet hvor man får testet ut hvor treffsikker man er. 18 års aldersgrense.

web_linedanckurs

Linedance kurs & show

Instruktøren er 3 ganger verdensmester og kan gjennomføre lindedance kurs med eller uten show i vår Wild West Saloon lokale. Kurs kan også gjennomføres i lokaler. Spør oss om pris.

DDxar1U7uZQf0YcUEP8RRNGcIyLZsJ5Qbpjl9h_WQkY

Hesteskokasting

Hesteskokasting er en tradisjonell og morsom aktivitet som passer perfekt til Cowboy festen. Få hesteskoen rundt stålpinnen og du får poeng. Ikke så enkelt som man kanskje skulle tro. En veldig mobil aktivitet som slår ann på de fleste arrangementer.

Sael_owYilsQyXDI_qfFqR9MsQiObpz-rHDH2Ke9IV0

Melkespannholding

Melkespannholding går ut på å holde melkespannet i 90 grader lengst mulig. Vi tar tiden med stoppeklokke og kårer en vinner. Dette kan gjøres en mot en eller i samarbeid to mot to.

web_spikerhode

Spikerhode

Hvem er best på spikerhode og slår kjappest ned spikeren ? Konkurranse for store og små.

kaktuslimboweb

Cactus limbo

Cactus limbo er en morsom og populær aktivitet. Ned i knærne, og bøy kroppen. Myke ledd er en stor fordel for å bli kveldens smidigste. Limbo er alltid en vinner på festen og en aktivitet alle kan være med på. Kjempe morsomt på teambulding, utdrikningslag eller bursdag.

f1QZg8ipJOuSbXt1hEwglpuf5ZLPYMSeCurpWkOKluE

Cowboy skyting med gevær

Hvem kan treffe blinken? Dette er en tøff aktivitet hvor man får testet ut hvor treffsikker man er. 18 års aldersgrense.

quickdraw

Quick draw

Quick draw også kalt revolver duell! Hvem overlever duellen? Dette er revolvere med sensorer som gjør att skjerfet ditt reagerer med lyd og lys om du blir skutt. Her gjelder det ikke bare å være raskest på avtrekkeren, men også å sikte riktig. To og to konkurrerer mot hverandre, tre treff og du er kveldens cowboy.

eSKfMOprwJzWs8mTKWExIu_WnWE_4q6ZGgqYjHzssH4

Killer dart

Dart er et klassisk spill som de fleste får til. I vår cowboy lounge hører dette veggspillet selvfølgelig til. Hvem kan treffe «the bulls eye»? Vi spiller også killer dart, her gjelder det å få bedre poengsum en deltakeren før deg. Klarer du ikke utfordringen mister du et liv. Feks 3 liv per person.

multisport

Multisport arena

Multisport Arenaen vår er en gigantisk oppblåsbar idrettshall som inneholder hele 25 forskjellige aktiviteter. Arenaen er skreddersydd og finnes kun i vårt sortiment. Aktivitetene er av våre mest populære og passer perfekt til både store og små. Her er det alt fra team work til konkurranser en mot en. Se de ulike aktivitetene.

blacklight_sumo

Crazy blacklight gladiator fight

Dytt motstanderen ned av pallen med store fighter-sticks, 3 ganger og du er en gladiator-champion. God balanse kommer godt med.

11101225_1021795351172373_6561449240825744752_n

Blacklight disco fotball

Fotball får en ny dimensjon når det spilles på en kjempestor oppblåsbar bane med discolys og kule lys og lyd effekter.

blacklight_bungy_fotball

Blacklight bungee fotball

Har du noen gang hoppet i strikk? Her spilles det fotball og det gjelder å score mål mot det andre laget. Utfordringen blir at strikken drar deg tilbake om du løper for langt. Utrolig morsomt og utfordrende.

blacklight-basket

Blacklight basket

Vil tilbyr blacklight aktiviteter med lyd, lys og røykeffekter. Pristilegg på 100,- kroner per person.

aWrEJmePxwjuo2t2C6cOChFnr1bxmizZpdtSZLFCNYw

Human table football

Inspirert av det gamle fotball spillet foosball. Her er det plass til opptil 18 personer, 9 personer på hvert lag. Dere er 3 stk som holder fast i et tau og alle 3 må samarbeide for å kunne bevege seg rundt å score mål. Veldig populær aktivitetet som passer for alle.

Bungee basket

Her spilles det basketball men utfordringen er at strikken drar deg tilbake om du løper for langt.

Promille fotball

Her spiller dere fotball med promille briller. Disse simulerer at du har 1,5 promille. Dette er en morsom og krevend kamp. Egen pris 150,- kr pp.

promille-basket-web

Promille basket

Prøv å spill basketball med promillebriller. Disse simulerer at du har 1,5 promille. Kan du treffe kurven? Kan du fange ballen? Veldig populær til alle slags arrangementer. Egenpris: 150,- kr pp

promille hockey 2

Promille hockey

Dere kan også prøve å spille hockey med promille briller i vår multisport arena. Egen pris 150,- kr pp.

ELKTROSJOLL

Elektrosjokk fotball

Når du minst venter det gir en annen deltaker deg et støt. Vi legger opp til at den ene gruppen spiller og den andre gruppen styrer konsollene.
Hvor mye tåler du? Gjør som Golden goal og prøv elektrosjokk fotball for en god latter. Aldersgrense 18 år.
Egen pris. (300kr per person).
* Gjennomføres i vår multisport eller utleie til andre baner. Se video fra Elektrosjokk Fotball hos Golden Goal

annonse_bubble

Bubble fotball

Du har kanskje sett det på Golden goal? Når en spiller bubble fotball, er man inni en «bobble» og spiller fotball så godt som det lar seg gjøre. Utrolig morsomt å spille og se på!  Vi tilbyr bubble fotball ute når været tillater det, ellers spilles det inne i vår Multisport Arena. En super morsom aktivitet til både utdrikningslag og teambuildinger, eller kanskje du vil ha med deg vennegjengen?

Egen pris. (300kr per person)
* Gjennomføres i vår multisport eller utleie til andre baner (kun kunstgress).

Se video fra Buuble Fotball hos Golden Goal på TV

drakamp

Rope Pulling

Rope Pulling\drakamp. Vi deler dere opp i 2 lag, det laget som drar motstanderen ut av sirkelen vinner.

Presisjonskyting

Goal keeper challenge

Hele laget utfordrer keeperen. Vi teller poeng etter hvor mange mål som reddes. Gode treningsforhold og kjempe bra utgangspunkt for opplæring av keepere. Mykt å lande gjør det lettere å slenge seg.

VOLLEYBALL

Crazy Volleyball

Volleyball er en sport mange synes er gøy. Inne i vår Multisport Arena får du ekstra god sprett slik du kommer høyt opp når du skal slå ballen over. Prøv volleyball på en ny morsom og spennende måte.

sumo fotball 3

Sumo Fotball

Sumo fotball er en utrolig morsom aktivitet som passer til alle arrangementer. Kanskje fotball laget ønsker en sommer avslutning?

Egen pris. (150kr per person)

sumo-stort

Crazy fights – Sumo

Gigantiske sumo drakter med hjelmer. Bryt motstanderen ned i bakken eller få ham/henne utfor ringen 3 ganger og du er en sumobryter. Dette er trim for latter musklene,både for deltakerne og de som ser på. Vi kan også tilby sumo håndball og sumo fotball.

U970iUaZfWpeWgq2frNUwS99C5q8G4cOkRcCZdLjhok

Crazy fights – Dobbel sumo

Gigantiske dobbel sumo drakter er dobbelt så morsomt og vanskelig som vanlig sumo. Dette er god trening på samarbeid, koordinasjon og balanse. Kjempemorsomt!

sumo håndball

Sumo håndball

Sumo håndball er en av våre nyheter av våren 2015. Noen synes kanskje og spille vanlig håndball er utfordrene nok, da anbefaler vi at du prøver sumo håndball for en enda større og morsommer utfordring.

Egen pris. (150kr per person)

crazy.boxing

Crazy Fights – boksing

Dette er en «knalltøff» utfordring til stor glede for alle deltakerene. Gigant-hanskene veier 3 kg, og da blir det ekstra vanskelig og slå en knockout på mostanderen. En dommer teller poeng og ser til at det er «fair play» samt god sikkerhet.

Bouncy Boxing. Ønsker du at aktiviteten skal vise godt igjen? Vi leier ut til f.eks kjøpesenter / stand osv Vi har sumo arena og oppblåsbar bokse ring.

surfing-web

Surfesimulator

Test ut balansen din på vår surfesimulator i Hawaii Hjørna. Hold balansen og et lavt tyngdepunkt. Vi skrur opp tempoet sakte men sikkert. Hvem klarer å stå lengst uten å falle i havet. Omgivelsene rundt tar deg med til Hawaii med bambus barer, stort akvariet med haier og ikke minst et stort bilde av Hawaii. Denne aktiviteten veldig morsomt og unik.

CI6LhSvo-pQbEEVjqayZXcMVFBG7MVmjcOOR_1U8ncw

Sport radar / presisjonskyting

Sport radaren måler hastigheten på det meste. Test din skuddfot! Dette er perfekt for idrettslag, bedrifter, utdrikningslag eller bursdager som vil konkurrere om beste eller raskeste skudd. Sport-radaren utfordrer konkurranselysten hos barn og voksne. Idrettslag som fotball, håndball, golf, baseball, og andre ball idretter kan bestille en årlig test, i forbindelse med sesong avslutning eller sesongstart. Dette motiverer hele laget til å trene mer.  Vi lager resultat liste hvis det er ønskelig.

Blacklight mega labyrint

Vi har lagt noen kule endringer på vår mega labyrint, slik at den nå også kan brukes med vårt blacklight konsept. Denne aktiviteten er orginalt sett inspirert av tv-programmet «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?». Man skal få kulen igjennom labyrinten på raskest mulig tid, dette blir enda mer utfordrende da lyset er av og lyseffektene er på. Her handler det om konsentrasjon og team work.

bow tag 05 webpage

Bow Tag

Lyst å skyte sjefen? Paintball? Lasertag? Siste nytt er Bow Tag! Perfekt for utdrikningslag og lønningspils for bedrifter. Du kan spille innendørs og utendørs, begge to er veldig morsomt. Spør oss om pris.

hawaii frisbee golf 2

Hawaii Frisbee

 

IMAG0407

Fotball Dart

stige

Firemann ladder

Kalles også Jacobs Ladder. Dette er en ny og morsom øvelse som utfordrer deg på flere områder. 10 meter lengde, starter fra 50 cm til 3 meter høyde. Lander mykt! Vi teller poeng for hvert trinn du klarer å klatre.

blind-og-dov-web

Blind & døv

Jobb sammen som et team. Kommunikasjon, aktiv lytting, samarbeid, tilitt. Den døve leder den blinde, gjennom en aktivitetsløype med vanskelige utfordringer.

IMAG0415

Hawaii hockey basket

fotball-bowling-web

Bowling / fotball bowling

Alle kjenner til vanlig bowling, men her kan du spille bowling med en fotball. Du må sparke ballen og treffe så mange kjegler som mulig. Dette er et flott aktivitet til alle slags arrangementer. Her kan du også spille Craxy bowling på samme arena. Spør oss om pris.

Bz5bANNLGSmYEwcWMuuZTJh18wEZdok_5LQfWEhX7dg

Big feet

Denne aktiviteten passer perfekt til neste Kickoff eller teambuilding.
Her står samarbeid i fokus når 3 eller 6 personer skal koordinere armere og bein samtidig på 1 par «big feet» Dere skal konkurrere om å komme først til mållinjen.

karaoke-web

Karaoke

Karaoke er en veldig kjekt aktivitet til teambuildings eller utdrinkingslag. Egen pris: 300,- per person.

82b_2FvhjZiItGLRlOHjITdekpb_sO5XKHabxBHh5qc

Promille briller

Promillebriller fra 1.5 eller 2.5 i promille uten bruk av alkohol.
Med disse på, blir synet dårlig, du mister balansen og det blir ekstra utfordrende å koordinere kroppen. Vi bruker brillene til forebyggende arbeid som HMS, men også til å lage moro med konkurranser som mega labyrinten.

trilling.bukser

Trilling bukse

Trilling bukser som er sydd sammen. Denne aktiviteten er topp til neste kickoff eller teambuilding. Her står samarbeid i fokus når 3 stk skal koordinere seg samtidig. Dere skal konkurrere om å komme først til mållinjen.

_s1b1244

Elektrosjokk mix

Vi bruker elektrosjokk til ulike aktiviteter. Vi utfordrer deltakerne til å synge, tegne, danse eller gjennomføre noen av våre aktiviteter i mens de har på seg et elektrosjokk bånd. Utstyret måler støtnivåer mellom 1 – 5.  Ekstremt morsomt å se på, men også morsomt å delta.  Skal du bestille denne aktiviteten må alle deltakerene være i helsemessig stand til å gjennomføre aktiviteten. Spør oss gjerne om mer informasjon. Aldersgrense 18 år. Egen pris: 300,- per person.

mot-veggen-web

Møt veggen

Her kan bedriften lære de ansatte å møte veggen, på en utrolig morsom og utfordrende måte de sent vil glemme. Du får på deg en borrelås drakt og tar sats. Det gjelder å hoppe så høyt som mulig. I det du møter veggen, henger du fast.

Posuva_S1B1177

VIP – Hawaii lounge

Den er helt unik, og egen designet av oss. Hele rommet er laget slik at det skal gi deg en følelse av og være i eksotiske omgivelser, gulvet ser til og med ut som hav. Kom og slapp av i denne fantastiske loungen. Vi kan tilby god mat og drikke, samt spennende små aktiviteter. Spør oss om pris.

Untitled-2

Quiz

Vi kan tilby alle mulige typer quiz til arrangementet. Legg til en spennende quiz i pakken med aktiviteter, mat og drikke for en komplett teambuilding!

NB: Amazing Race teambuilding pakken inneholder Quiz.

fotovegg

Kreativ fotovegg

Gruppen får i utfordring å ta det mest kreative lagbilde. Vi bruker ulike rekvisitter og lager dette til en morsom oppgave. Og bruker gjerne disse bildene som fremvisning under middag, underholding, eller premie utdeling.

blacklight_limbo

Disco og blacklight

Vil tilbyr blacklight aktiviteter med lyd, lys og røykeffekter.

p1000644

Beer Pong

Et spill som kombinerer folkesportene pingpong og øldrikking på en forbilledlig måte. Det hele går ut på å få pingpongballer til å havne i ølglass og dermed få motstanderen til å drikke. For to spillere eller to lag.

hawaii-limbo-web

Hawaii Limbo

Det enkle er ofte det beste. Dans under vår Hawaii limbo.
How low can you go? Festelig aktivitet til firmafest, julebord, utdrikningslag eller bursdagsfeiring.

HAWAIIGOLD

Hawaii Golf

Har du noen gang spilt golf på Hawaii? Her har du muligheten! Konkurrer 2 mot 2! Hvem blir kveldens vinner?

golf22

Golf basket

Hvem klarer det umulige? Slå golfballen oppi korgen? Dette er en morsom, men veldig utfordrende aktivitet. Her bør du ha god tålmodighet og en stø hånd.

crazygolf

Minigolf

Slå ballen ned i hullet ved å bruke minst mulig slag. Her kreves det konsentrasjon og godt sikte. Ballen legges på ett avmerket utslagsted og slås med køllen mot hullet. Det maksimale antall slag på en bane er 7. Dersom ballen hopper ut av banen legges den tilbake i banen der den gikk ut. Morsom og tradisjonell aktivitet som slår an hos de aller fleste.

Golf

Golf radar

Sport radaren måler hastigheten på det meste. Test din golf swing! Dette er perfekt for idrettslag, bedrifter, utdrikningslag eller bursdager. Sport radaren utfordrer konkurranselysten hos barn og voksne i alle aldre. Perfekt for idrettslag som driver med golf. Dette motiverer hele laget til å trene mer.  Vi lager resultatliste hvis det er ønskelig.

waterballdd

Waterball

Du går inn i ballen med redningsvest, igjennom en glidelås, vi fyller den opp med luft og kaster deg på havet eller i bassenget vårt. Den som springer raskest vinner. Et tau er festet til ballen og land, så du kommer alltid tilbake. Vi arrangere stafett og tar tiden, førstemann som springer 20 meteren (i f.eks Stavanger Vågen eller Hinna Park). Masse publikum? Morsomt å prøve og utrolig morsomt å se på.

Waterball – Gjennomføres kun enkelte dager, spør oss gjerne – 300,- pp (Minstepris 3000,-)

Dere trenger ikke badebukser/bikini, men anbefales å ta med 2-3 handklær per gruppe.

zorbing

Rollerball / Zorbing

Vår fantastiske «ball» utfordrer til team work og moro. 2 personer kan mobilisere alle sine krefter for å løpe. Vi lager til stafett, det laget som er raskest fra A til B vinner. (Denne aktiviteten bruker vi kun om vinteren) Spør oss om pris.

runnerz

Runnerz

Kontakt oss for pris.

sup_board

SUP – stand up paddle

Kontakt oss for pris.

BananaBoatSide-Party

Banana boat

Banana boat har plass til 10 personer om gangen.
Aktivitetsted Hinna Park, kontakt for andre steder.
20 min – 3000 kr
(grupper opptil 20 personer, vi kan dele opp i to turer a 10 min.)

ff03_alt

flyfish

Flyfish er en utrolig morsom og spennende vann-aktivitet. To og to gjennomfører den sammen. Man ligger i flyfishen bak båten, deretter blir man løftet opp i luften. Er du klar til å fly? Spør oss om pris.

sidewinder-falls

Sidewinder falls

Fantastisk vannslott som er morro for store og små! Her kan barna kose seg i timesvis. Her får du klatrevegg og to morsomme sklier, på toppen måler hele 3 meter! Skliene ender opp i plaskebassenget og gir en knallavslutning! Størrelse: 457 x 513 x 318 – Kobling til vannslange

Spør oss om pris.

Se video her

kano

Oppblåsbar kano

Oppblåsbare kano til utleie.
Vi kan lage til en stafett og bruker kano, Waterball, SUP brett osv.

Kontakt oss for pris.

basseng

Vann basseng

Vann bassengen bruker vi enten til runnerz eller til vannballen. Men du kan også spør oss, hvis du vil ha den til utleie. (10m x 5m).

Army challenge

Lyst på en tøff og morsom boot camp? Test formen i ekte boot camp stil med vår Army Challenge! Dette er en gigantisk og oppblåsbar militær hinderløype bane på hele 17-34 meter lengde, 4 meter bred og 3 meter høy. Hvem klarer å springe raskest igjennom? Vi kan ha lag eller alle mot alle. Spør oss om pris.

tent-web

Party telt

Vi har mulighet til å utvide våre lokaler med hele 160 m2.
Party teltet måler 18 meter lengde x 8 meter bredde og hele 5 meter høyde, samt inngangsparti. Vi tilbyr også utleie av party telt. Rask montering og lufttett.

wild-west-shootout-web

Wild west shoot out

Wild West Shoot Out handler om å treffe blinkene med en unik og morsom pist med borrelås kuler som fester seg til veggen.

Fjellfly_Helikopter_Hovden_11-e1400584277836

Helikopter transport

Vi tilbyr alle typer transport – ta kontakt for et unikt tilbud.

limousine

Limousine transport

Vi tilbyr alle typer transport – ta kontakt for et unikt tilbud.

disney hoppeslott web

Disney bouncing castle

Disney hoppeslott inkluderer klatrevegg, sklie, basket korg og flere utfordrende hinder. Dette hoppeslottet er vårt minste og veier 123 kg. Det er 4 meter langt x 4 m bredt og 4.6 meter høyt, og leies ofte ut til arrangementer med Disney tema, kjøpesentre eller andre barne arrangementer. Har du ikke så stort areal men ønsker ett hoppeslott med alt så er dette hoppeslottet for deg.

nemo hoppeslott web

Nemo bouncing castle

Alle barn vet hvem den populære fiske Nemo er. Dette hoppeslottet inkluderer klartevegg, sklie, basket og morsomme hindere samt morsomme illustrasjoner fra Nemo. Slottet veier 147 kg er 4,5 meter langt, x 4,5 m bredt og er 4,5 m høyt

spiderman hoppeslott web

Spiderman bouncing castle

Spiderman er bare ett av våre fantastiske hoppeslott. Dette hoppeslottet inkluderer klatrevegg, sklie, basket korg og morsomme hinder. Hoppeslottet veier 186 kg og er 8 meter langt x 4 m bredt og  x 4,6m høyt. Vi er ofte utleid til kjøpesentre men kan også leies hjem til barnebursdagen. Kontakt oss for mer informasjon.

Back To Top