Skip to content
Posuva_00067787

Teambuilding

Vi ønsker å være arrangør for deres neste teambuilding. Vi er stolte av å kunne tilby Rogaland’s største aktivitetsmeny. Vi har over hele 60 ulike aktiviteter med muligheter for både utleie og gjennomføring av aktiviteter hos oss eller hos dere! Teambuildinger bidrar til et sosialt og engasjerende miljø blant ansatte som igjen genererer til trivsel og motivasjon på arbeidsplassen. Ved å gjøre noe sammen som et lag vil de ansatte knytte sterkere bånd seg i mellom og kunne motivere hverandre i hverdagen.

Les mer

FO4Jr3mA6MCuVMshMvWUd_3PTwHYwMGZcXo4xNJPrdQ

Utdrikningslag

Et utdrikningslag skal være minneverdig og morsomt. Vi har over hele 60 ulike aktiviteter som dere kan velge mellom, vi hjelper deg gjerne med å skreddersy et opplegg tilpasset din vennegjeng. Her er det bare fantasien og fornuften som setter grenser. Spør oss om forslag og se våre tips for å gjøre dagen mest mulig minneverdig.

Les mer

julkickoffweb

Julebord

Vi kan skreddersy et julebord tilpasset din bedrift. Ønsker dere det tradisjonelle julebordet med julemat, langbord og band? Eller kanskje ønsker dere et litt annerledes og spennende julebord med masse aktiviteter, musikk, god mat og drikke? Vi kan ordne det meste og bygger gjerne om våre lokaler etter deres ønske. Ta kontakt for å skreddersy ditt julebord.

Les mer

CI6LhSvo-pQbEEVjqayZXcMVFBG7MVmjcOOR_1U8ncw

Bursdag

Stavanger KickOff ønsker deg velkommen til en morsom og unik bursdagsfeiring. Vi har barn, ungdom og voksne som feirer dagen sin hos oss.  Utrolig morsomt!

Barne- og ungdomsbursdag: Les mer

20, 30, 40, 50, 60 år? Les mer

Grupper / skoleklasser

Konfirmantengruppe, skoleklasse, SFO, familieteambuilding eller idrettslag? Ingen problem, vi tilbyr fantastiske pakkeløsninger til alle!

Les mer

amazingr

The Amazing Race

Dette teambuildingskonseptet er vi utrolig stolte av og kunne tilby. Inspirert av det Amerikanske tv-programmet «The Amazing Race». Vi legger opp til et race med mange spennende utfordringer og oppgaver som skal løses lagvis. Nye ledetråder blir delt ut når en oppgave er fullført. Det gjelder å få oppgavene godkjent på kortest mulig tid. Det laget som har mest poeng tilsutt blir kveldens vinnere. Stavanger Kickoff har mer en 60 aktiviteter å velge mellom. I tillegg bruker vi våre unike samarbeidspartnere til å levere et helt unikt opplegg med mat og drikke.

Les mer

loakle3

Konferanserom

Ønsker du å leie konferanserom eller møterom? Vi har muligheter for langbord, prosjektor, storskjerm med pc oppkobling, skissetavle, lunsj, middag, frukt, kaffe og mineralvann.

Posuva_00067820

Dj & Artister

Stavanger Kickoff har mulighet til å tilby underholding i form av Dj, tryllekunstner, og ulike artister. Vi gir deg den komplette opplevelsen.

Les mer

shark3

VIP Divers – Shark Diving

Vi har eksperter hos oss som kjenner til de beste hai-strøkene i verden. Vi kan tilrettelegge et opphold, med hotell, fly, dykkerkurs med instruktør som har full linsens. Bli med på en uforglemmelig reise ned i havets dyp.

Les mer

Back To Top