Skip to content

Våre lokaler er helt unike og egen designet som betyr at de er de eneste av sin sort. De forskjellige rommene har blitt inspirert av forskjellige tema. Temaene, dekorasjonene og aktivitetene passer perfekt sammen.

Vi jobber hele tiden for å forbedre oss og lokalene slik at vi ikke bare møter kundenes forventingener, men overgår dem. Vi vil skille oss ut, og utmerke oss på alle områder. Sommeren 2014 laget vi vår egen Hawaii Lounge. Her kan dere nyte god mat og drikke samt morsomme små aktiviteter. Våren 2015 har vi nok en gang utvidet vår Hawaii terrasse slik at flest mulig kan benytte seg av den når solen skinner. Vi tilbyr også gratis wifi, så dere kan dokumentere og dele hele arrangementet med alle vennene deres.

Led bar

Vår LED bar er ny av sommeren 2015, og passer perfekt inn i vårt nye Blacklight konsept med mye kule lys og lyd effekter. Her er gjestene velkommne til og sette seg ned å nyte omgivelsene.

The wild west saloon

Vår Wild West Saloon er inspirert av den ville vesten, cowboyer og country. Dette er et intimt cowboy lokalet som inneholder 10 morsomme aktiviteter. Muligheter for å nyte varm mat og herlig kald drikke mens aktivitetene pågår.

VIP – Hawaii Lounge

Vår fantastiske og unike Hawaii Lounge stod ferdig i slutten av sommeren 2014. Her har vi igjen latt oss inspirere av Hawaii og varmere strøk. Det unike og utrolig stiligt gulvet er laget som en strand, der bølgene slår innover. Her kan dere nyte god mat og drikke, samt kose dere med diverse små aktiviteter.

Hawaii hjørna

Velkommen til Hawaii Hjørna her er det alltid god stemning med sommer og sol hele året. Her kan vi tilby mange morsomme aktiviteter med utsikt til Hawaii. Vi kan også friste med god mat og drikke fra våre Hawaii barer.

Hawaii hjørna – Uteområdet

Vi er stolte over å kunne tilby våre kunder et herlig uteområdet som passer inn i vårt Hawaii tema. I løpet av sommeren 2014, utvidet vi vårt uteområdet og det er nå på hele 130 kvadratmeter. Dette betyr at vi kan utnytte og bruke uteområdet enda mer når været tillatter det og solen skinner. Vi ønsker velkommen til grilling, god drikke og ikke minst godt selskap. Vi kan stille med personlige grillkokker og har sitteplasser ute til 120 gjester.

Multisport arena

Vår Multisport Arena er den eneste av sin sort. Her kan vi tilby dere utrolig mange spennende og utfordrende aktiviteter. Nytt av våren 2015 er Blacklight konseptet.

Selskapslokale

Vi kan dekke opp til langbord med hvite duker med nydelig mat og drikke. I våre lokaler har vi sitteplasser til 100 gjester, er dere flere så har vi våre nabolokalenes selskaps lokaler til dispsisjon. Der kan vi dekke opp til 300 gjester.

Back To Top