Skip to content

Teambuilding er en av våre hovedsatsinger og vi kan skreddersy alle typer eventer for bedrifter. Vi er utrolige stolte av og kunne tilby Rogalands største aktivitetsmeny. Vi har hele 60 aktiviteter på vår aktivitetsmeny og mange gode samarbeidspartnere som lager fantastisk god mat. Med hovedfokus på aktiviteter, lek og moro gjør vi kvelden til en suksess.

Vi kan også bygge om våre lokaler slik at dere kan få langborder, hvite duker og spennende lyseffekter.

Teambuilding handler først og fremst om å kunne få alle ansatte til å føle seg som en del av et felleskap. Det å knytte sterkere bånd og bli bedre kjent med hverandre er blitt svært viktig i mange bedrifter. Vi fokuserer på aktiviteter hvor du må samarbeide mot et felles mål ved å motivere hverandre og skape vinnere.

Hos oss hjelper vi kundene og få frem deres ønsker og visjoner. Ønsker du et stort selskap for hele bedriften så kan vi dele opp i mange lag og lage konkurranser hvor vinnerne kan få flotte premier som kan deles med alle.  For eksempel 6 liters champagneflaske eller fine medaljer.

Vi kan også lage mindre og mer intime selskap med aktiviteter, enkel mat og det sosiale som fokus.
Vi legger opp til at din bedrift skal få den best mulige opplevelsen. Sammen lager vi det beste konseptet for deg og din bedrift. Under kan du se eksempler på konsepter vi kan tilby.

XuWtZFs_63m3vfZ5ogi7102Fo9cLla_QY7DmXIBNLhg

Wild West saloon

Velkommen til vår Wild West Saloon! Her drar vi deg tilbake til cowboyenes tid. Her utfordrer vi til revolver duell, øksekasting, bueskyting og Rodeo. Noe godt å spise i mens du underholdes av et mangfold av aktiviteter.

Posuva_00067820

Hawaii hjørna

Velkommen til Hawaii Hjørna, her er det fantastisk blå himmel og sol hele året og vakre palmer. I våre bambusbarer får du noe godt og kaldt å drikke.

multisport

Multisport arena

Med 25 forskjellige aktiviteter. Norges råeste og den eneste av sitt slag, dette er en oppblåsbar idrettshall hvor man kan gjennomføre mange morsomme aktiviteter.

MELKESPANN

Farmen Teambuilding

Vi har laget en egen versjon av «FARMEN». Vi plukker ut kjente aktiviteter og utfordringer fra det populære TV-programmet og skreddersyr en utrolig morsomt og unik teambuilding for dere. Dere kjemper mot hverandre i lag.

Sjekk her for mer informasjon.

limousine

VIP

Ønsker du å gjøre arrangementet mer eksklusivt, kan vi legge opp til et VIP konsept. Luksuriøs mat, transport og aktiviteter over hele fylket!

amazingr

The Amazing race

Vi lager en stafett med mange morsomme utfordringer og oppgaver som skal løses lagvis. Ledetråder blir delt ut, det gjelder å få oppgavene godkjent på kortest mulig tid.

Les mer.

jul

Julebord

Ønsker dere et julebord uteom det vanlige? Da har dere kommet til rett plass! Vi kan lage et julebord de ansatte aldri kommer til og glemme. Vi kan legge opp til aktviteter, underholdning og god mat og drikke. Om dere ønsker et litt roligere og tradisjonelt julebord så ordner vi så klart dette også. Ta kontakt for mer informajson.

Les mer.

Back To Top